王彩印

邮件:wcyvivien@126.com

地址:轻化实验楼

个人简介

王彩印,女,武汉大学包装工程获得本科与硕士学位,大连理工大学获得博士学位。现任大连工业大学包装工程系教师。主讲《包装色彩学》、《数字包装设计》和《防伪包装技术》等课程。

数字水印,信息隐藏与防伪包装

招收研究生一级学科

轻工技术与工程

承担项目

自然科学基金青年基金项目:基于保真印刷的数字水印技术研究 25万

出版著作与论文

近几年发表论文情况:

1 Dai qinling,Wang caiyin. Computer Simulation on Dynamic response of Offset Inking System,2008 International Conference on Computer Science and Software Engineering.SCII检索。

2 Wang caiyin, Cai junsheng, Zhen Minjie. An Information Hiding Method in Presswork Based on Image Complexity and Template Matching, Applied Mechanics and Materials,2013.SCI检索。

3 Wang Caiyin,Li Chao. A CIP3 Ink Presetting Model for Offset Printing Presses. 2008 International Conference on Computer Science and Software Engineering. EI检索。

4 Cai Yin Wang, Chao Li, Li Jiang Huo. A Security Printing Method by Black Ink Hiding Infrared Image. Applied Mechanics and Materials ,2012. EI检索。

5 Li Chao, Wang caiyin. Gamut Volume Comparison Research Based on Spacial Tetrahedral Network, Advanced Materials Research,2010.EI检索。

6 Li Chao, Wang caiyin.A Black Generation Method for Black Ink Hiding Infrared Security Image,Applied Mechanics and Materials,2013.EI检索